Webáruházunkat csak 18 éven felüliek látogathaják!A belépéssel nyilatkozol ,hogy elmúltál 18 éves!

Ha új vagy az anális játék világában, a kezdés ijesztőnek, sőt esetleg veszélyesnek tűnhet. Míg sok pár vagy egyedülálló élvezi a szex ezen formáját, ritkán beszélnek róla, és mindenféle mítosz övezi. Bejegyzésünkkel az a célunk, hogy eloszlassuk ezeket a mítoszokat.

Mi az anális játék?

Az anális játék számtalan mindent jelenthet, párok között vagy egyedül is. Anális játék lehet egy nő és egy férfi, két férfi, két nő között is (bárki között!). Lefed bármit, ami a végbélnyílásba vagy a végbélbe kerül. Ez magában foglalja például (de nem kizárólag) a saját vagy valaki más ujját, nyelvét,  vagy péniszét. De léteznek unisex anális játékok, például popsi dugók, anális gyöngyök, anál vibrátorok, férfiak számára pedig prosztata masszírozók. Rengeteg féle kialakítás, méret létezik ezekből, a kezdők számára készített játékszerektől egészen az extrém eszközökig.

Biztonsági intézkedések

Ha partnereddel együtt akarjátok felfedezni az anális játékot, akkor először meg kell állapodnotok, hogy mindketten beleegyeztek és szívesen vesztek részt benne!

Az anális játék senkinek sem okoz örömet, ha nem vagytok mindketten elég nyugodtak, higgadtak a kezdéshez!

Három alapszabály van:

Kezdj kicsiben

Kezdj lassan

Használj síkosítót. Sokat!

 

Kezdj valami kis méretűvel, akár egy ujjal, egy kis anál dugóval vagy egy kis átmérőjű vibrátorral, dildóval. Ezzel a végbélnyílás külső részét lassan, óvatosan kezdd tágítani. Ideális esetben és elég időt szánva az első lépésre, megfelelően ellazulnak a környező izmok a behatoláshoz és egyre könnyebben és egyre mélyebbre juthatsz.

 Ismét felhívjuk a figyelmed a kellő és megfelelő síkosítás fontosságára! Mivel a végbélnyílásnál nincs természetes síkosítás, elengedhetetlen a síkosító használata, különben fájdalmat és akár sérülést is okozhatsz magadnak vagy párodak!

 Ha a behatolás ujjal, pénisszel vagy természetes gumi eszközzel történik, a szilikon bázisú síkosító a legjobb választás, mivel ezell hosszan tartó síkosságot érhetsz el.

 A vízbázisú síkosítót a végbél és a környező szövetek képesek felszívni, ami miatt időközönként újabb adag síkosító használata válhat szükségessé.

Ha szilikon anyagú anális játékszert használsz, kérjük, ne használj hozzá szilikon bázisú síkosítót, mert ez megrongálja az eszközt! Szilikon játékokhoz víz vagy olaj bázisú síkosítót használj, amelyet kifejezetten anális játékhoz terveztek. Ne feledd, ne használj olaj bázisú síkosítót gumikon vagy óvszeren!

 Sokan szeretnek beöntést használni anális játék előtt, és bár ez magabiztosabbá tehet, ez egyáltalán nem szükséges. Az anális játék “mocskossá” válhat, függetlenül attól, hogy mennyit tisztálkodsz, “takarítasz” előtte, és ezzel jó ha tisztában vagy te és a partnered is mielőtt belevágtok. Persze azért nem kell túlzottan megijedni sem ettől, nem olyan vészes és nem is biztos, hogy előfordul ilyesmi :)! A védelem érdekében mindig viselhetsz latex kesztyűt és óvszert (akár magadon akár az eszközön amit használsz)! 

 Anális játék után alaposan moss, tisztíts meg mindent amit csak használtál a behatolás során, legyen az akár egy testrész akár egy eszköz! Ezzel megakadályozod az esetleges fertőzések kialakulását. Ha hüvelyi és anális behatolást is szeretnél, mindig külön kell tartani az anális és a hüvelyi eszközeidet, és soha nem szabad ugyanazt a testrészt vagy játékot használni mind a hüvelyre, mind a végbélnyílásra anélkül, hogy alaposan megtisztítottad volna előtte azt vagy óvszert cseréltél.

Unisex anális eszközök - Popsi dugók és anál gyöngyök

Az anális játékok között a legnépszerűbb eszköz a Butt Plug vagy anál dugó. A fenékdugókat általában fémből, gumiból vagy szilikonból készítik, azzal a céllal, hogy önmagukban vagy más szexuális aktusok, például maszturbálás vagy közösülés közben kielégítő teltségérzetet nyújtsanak. A kezdők számára valami puhát (általában „zselés” típusú szilikon játékot) ajánlunk, kis méretben, ami nem sokkal nagyobb, mint egy ujj. Minél inkább belejössz, és biztonságosnak érzed már a használatát, úgy növelheted a méretet. Sokszor a popsi dugókhoz tartozik egy “ékszer” is az alján, pl. egy díszes kő, vagy rezgő funkcióval vannak ellátva a nagyobb élvezet érdekében.

 Miután kezdesz belejönni az új popsi dugód használatába, akár kibővítheted a gyűjteményed egy felfújható dugóval. Ezek általában gumiból készülnek és pumpával vannak ellátva, hogy behelyezés után felfújhasd a dugót. Remek játékszer azok számára, akik élvezik a teltség érzetét.

 Az anális gyöngyök hasonlítanak a popsi dugókra, de általában keskenyebbek és hosszabbak, buborékokkal vagy gyöngyökkel vannak ellátva. Az anális gyöngyök kiválóan alkalmasak arra, hogy lassan, egyenként helyezd be őket, ahogy egyre közelebb kerülsz az orgazmushoz, és egy sima mozdulattal az orgazmuskor kihúzd végbélnyílásból.

Férfi anális játékszerek - Prosztata masszírozók

A prosztata masszírozó az egyik legnépszerűbb termék a szex játékok között a férfiak körében. Azok az idők már rég lejártak, amikor a prosztata masszázs tabunak, elítélendő, nem férfias dolognak számított! Ha érdekel a férfi p-pont felfedezése, akkor ezek az eszközök ideálisak lehetnek a számodra! Különböző méretű prosztata masszírozók léteznek, közülük sok rezgő funkcióval is rendelkezik az extra stimuláció érdekében. Néhány férfi csak a prosztata stimulációjával tanulhatja meg az orgazmust. Remek eszköz lehet akkor is, ha új módokat keresel a szólójáték feldobására, vagy akár pároddal együtt használnátok.

Felcsatolható Eszközök

A felcsatolható eszközök a nő-férfi, férfi-férfi vagy akár a nő-nő anális játék remek kiegészítője lehet. Pántos, hevederes rögzítéssel és vibráló funkcióval is kaphatóak. Nagyon sok különféle pántos heveder és dildo létezik, megvehete készletként vagy külön-külön is.

Ne feledd, hogy az élet nem pornó film, bármennyire is tetszik amit ott látsz! Ne utánozd, amit a felnőtt filmekben látsz, legalábbis ne azonnal. Ne felejtsd el, lassan kezdj, és folyamatosan kommunikálj partnereddel. És síkosíts!

Hozzászólások (0)

Nincs hozzászólás

New comment

You are replying to a comment

Termék a kedvencekhez adva
Termék hozzáadva