Webáruházunkat csak 18 éven felüliek látogathaják!A belépéssel nyilatkozol ,hogy elmúltál 18 éves!

A péniszgyűrű az egyik legnépszerűbb szexuális játék a piacon. A nevéből kiindulva azt gondolhatod, hogy kizárólag a péniszhez készült, de méretét, formáját és funkcióját tekintve hihetetlenül sokoldalú eszköz, mindenki örömére!

Mára már sok termék rendelkezik rezgő funkcióval, így univerzális, zsebméretű, hordzható stimulátorrá vált az idők során. Bejegyzésünkben áttekintjük a péniszgyűrű használatának alapjait, fajtáit és igyekszünk tippeket adni a nagyobb élvezet érdekében.

A péniszgyűrű használata

 

Húzd az ujjaidra, egy vibrátorra, a nyelvedre, az anál dildóra… Rendkívül sokoldalú játékszer lehet egy kis fantáziával!

Mire használják a péniszgyűrűt?

A pénisz tövénél elhelyezett péniszgyűrűt, leggyakrabban a vér péniszből való kiáramlásának gátolására használják. A vér péniszben tartása elősegíti az erekció hosszabb ideig történő fenntartását. Ez növelheti a szexuális játék vagy maszturbáció során tapasztalt élvezetet is.

Segíthetnek a merevedési zavarokban

Merevedési zavar bárkivel előfordulhat. Mindenki, aki pénisszel rendelkezik, előbb vagy utóbb megtapasztalja. Legyen szó esetleg túl sok italról, szorongásról, pszichés okokról, vagy az öregedésről.

A péniszgyűrű gyógyszeres kezelés nélkül is segíthet. Egy másik játék / eszköz, ami szintén hasznos lehet, az a péniszpumpa, de ez egy másik téma ...

Erőteljesebb és hosszabb erekció

Bármilyen egyéb fizikai segítség nélkül, a péniszgyűrű megtartja a töblet véráramlást a péniszben. Ha több vér van a péniszben, akkor a merevedés erőteljesebb, keményebb és hosszabb ideig tarthat.

Fokozott érzés

Ha több vér van jelen, valószínűleg a péniszgyűrű viselője fokozott és elhúzódó élvezetet tapasztal. Ez mindenre igaz: maszturbáció, orális vagy anális szex… Több érzés = nagyobb öröm.

Klitorális stimuláció

Nem kell pénisz sem, hogy péniszgyűrűvel játsz! Csúsztass egy vibráló péniszgyűrűt az ujjaidra, egy vibrátorra, és új lendületet kap a már megszokott játék. Hüvelyi behatoláskor a péniszgyűrű rezgő funkciója rengeteg örömet ad mindkettőtök számára!

Maszturbáció

Nem számít, hogy ki viseli és hogy egyedül vagy együtt játszotok, az új játékszered szuper érzéseket kelthet a péniszben, a hüvelyben vagy bármely más erogén zónában.

A péniszen vagy az ujjon viselve kísérletezz, hogy mi a legjobb az számodra, mi okozza a legnagyobb örömöt.

Tipp: legyél óvatos a szilikon alapanyagú gyűrűkkel és a szemérem szőrzettel, kellemetlen , fájdalmas lehet ha meghúzza...

Orális szex

Bármely péniszgyűrű viselése növelheti azt az örömöt, amelyet orális szex közben élsz át.

Felhívnánk a figyelmed arra, hogy nem csak a péniszre, de a nyelvedre is felhúzhatod... Természetesen nagyon odafigyelve az esetleges apró alkatrészekre, a lenyelés veszélye miatt!

Anális játék

Csakúgy, mint a hüvelyi behatolásnál, az anális szexnél is remek segítőtárs lehet!

Hogyan kell felvenni?

Érdemes egy minimális síkosítót kenni a gyűrű belsejére, ez megkönnyíti a gyűrű mozgatását. Szépen és simán csúszik tovább, és kényelmesebb pozícionálást tesz lehetővé.

Fontos, hogy mindig a megfelelő síkosítót válaszd! Ne használj szilikon bázisú síkosítót a szilikon játékokkal, és tartsd távol az olaj bázisú síkosítókat a latextől. A vizes bázisú síkosító univerzálisan használható minden anyaggal.

Érdemes még a merevedés előtt felvenni, sokkal könnyebb még ekkor felhelyezni. A szilikon gyűrűk ugyanakkor könnyen nyújthatóak, így merevedés közben is felhelyezhetőek, bár kicsit nehezebben. 

A gyűrűtől és használatának módjától függően elhelyezhető a pénisz tövében, a herék felett vagy alatt. A gyűrűnek feszesnek de ugyanakkor kényelmesnek kell lennie. Nem szabad, hogy teljesen elzárja a véráramlást, hanem csak korlátozza azt a kívánt hatás eléréséhez.

Valószínűleg magától értetődik, de ha a heréket is áthúzod a gyűrűn, kérjük, legyél különösen óvatos, egyenként haladj, és véletlenül se engedd el a kifeszített gyűrűt! Nagyon fájhat!

Péniszgyűrű és óvszer

A péniszgyűrűt az óvszer fölé kell tenni, és nem fordítva. Egyébként semmiben sem tér el az óvszer használata a megszokottól.

A péniszgyűrűs játék aranyszabályai

Mindig győződj meg róla, hogy a megfelelő méretű gyűrűt használod-e.

Veszélyes, ha túl szoros a gyűrű. Ha feszes, akkor jó, ha túl szoros, akkor nem. Először próbálj ki egy szilikon gyűrűt, ami a legbiztonságosabb szórakozás érdekében könnyen nyúlik, igazodik a méretedhez.

20 perc játék - maximum!

Ha túl hosszú ideig használod a gyűrűt, károsíthatja a péniszt. 20 perc legyen a maximum egy alkalommal. Ha bármi kellemetlent kezdesz érezni, vedd le, ne kockáztass.

Szőrzet és a gyűrű

A partnered hajának meghúzása hihetetlenül szexi lehet, de nem ott lent! Vágd le vagy borotváld a szeméremszőrt, hogy minimalizáld a sérülés veszélyét.

Mint minden szexuális játéknál, a higiénia itt is elengedhetetlen. Tisztítsd meg a péniszgyűrűt minden használat előtt és után! Olvasd el az egyszer használatos, és a többször használatos játékok gyártási utasításait.

Válaszd ki a neked megfelelőt!

A kezdők számára egy szép, rugalmas szilikon péniszgyűrű elegendő rugalmassággal rendelkezik, hogy megtapasztalják, mi lehet a számukra az ideális. Rengeteg különböző méretű készlet létezik, amelyekkel kísérletezni lehet. Ezt követően, ha már kitapasztaltad, hogy számodra mi az ideális méret, nyugodtan vehetsz más típusú gyűrűket is.

Kínálatunkban rengeteg féle péiszgyűrű elérhető; állítható, rezgős, dupla vagy akár távirányítós.

Típusok

Vibráló péniszgyűrű

A klasszikus szilokon, vibráló péniszgyűrű

A vibráló változat kiváló választás a csikló izgatására, akár egyedül akarod használni akár együtt akarjátok élvezni! Nyújtható, könnyen fel- és levehető, és ha nem kedveled, vagy éppen nincs hangulatod hozzá, akkor a rezgést kikapcsolhatod vagy akár ki is veheted a vibrátort belőle!

Állítható péniszgyűrű

Állítható péniszgyűrű

Remek lehetőséget nyújt a kísérletezésre az állítható gyűrű. Kialakításából adódóan olyan szorosra állíthatod amilyenre vágysz (természetesen azért ügyelj a fent leírt aranyszabályok betartására!). 

Pénisz és heregyűrű

Péniszgyűrű és herenyújtó-gyűrű

Nyújtható, így mindenki számára megfelelő méretű. A péniszt az eddigiekben leírtak alapján mereven tartja, plusz tulajdonság a herék nyújtása és szorítása.

Fém péniszgyűrű

A klasszikus fém gyűrű

Van, amikor nem kell bonyolítani a dolgokat, és a legegyszerűbb megoldása a legjobb. Krómozott gyűrű az egyik legegyszerűbb módszer a véráramlás korlátozására. Szuper merev, fényes, tökéletes tartást nyújt a pénisznek.

Hozzászólások (0)

Nincs hozzászólás

New comment

You are replying to a comment

Termék a kedvencekhez adva
Termék hozzáadva