Webáruházunkat csak 18 éven felüliek látogathaják!A belépéssel nyilatkozol ,hogy elmúltál 18 éves!

Írásunkban igyekeztünk összeszedni a jelenleg kapható vibrátorok fő típusait, jellemzőit.

Fontos, hogy bármelyik típust is választod, ellenőrizd, hogy a vibrátor testbiztos anyagból készült-e, a fertőzés és allergiás reakciók kockázatának elkerülése érdekében!

Okos vibrátor

Okos vibrátorok

Napjaink egyik legnépszerűbb terméke az okos vibrátor.

Számtalan lehetőséget rejt magában, akár egyedül akaord élvezni akár megosztanád pároddal az élményt.

Távirányító vagy applikáció segítségével vezérelhető játékszerek, hihetetlenül változatos kialakításban és tudásban.

Irányítható a rezgés üteme, erőssége. Sok eszköznél lehetőség van előre beállított rezgés mintákból választani, vagy akár sajátot is alkothatsz, ami a neked a legnagyobb élvezetet nyújtja! Sőt, létezik olyan eszköz is, ami a hallgatott zenére reagálva vibrál!

Wand masszírozó

Le Wand masszírozó gép

A hosszú nyéllel és rezgő fejjel rendelkező wand vibrátorok intenzív csikló stimulációt biztosítanak. Míg a klasszikus wand már évtizedek óta kultikus vibrátor, ma már rengeteg változata létezik, formában, funkcióban, méretben. Például a Le Wand termékek, gyönyörűen megtervezett, kiváló minőségű, változatos méretű wandok is találhatók. Természetesen léteznek olcsóbb változatok is, melyek tudásban vagy formatervezésben lehet, hogy nem érnek fel a “nagy testvérhez”, de hasonlóan nagy élvezetet nyújtanak. A masszírozók tökéletes eszközök lehetnek a közös játékokhoz, például behatolás közben a csikló izgatására, vagy bármely más erogén zóna stimulálására. Strapabíró, masszív kialakításának köszönhetően tartos játékszered lehet! 

G-pont vibrátor

G-pont vibrátor

Ha esetleg bizonytalan vagy benne, hogy hol van a G-pontod, akkor nem vagy egyedül. Sok nőnek klitorális stimulációra van szüksége az orgazmus eléréséhez, miközben nem is tudják, hogy ez a pont milyen gyönyöröket rejtegethet számukra. A G-pont felfedezésének segítésére rengeteg játék van a piacon! Ilyen például a We-Vibe Rave is, amelyet kifejezetten a G-pont stimulációra terveztek.

Nyuszi vibrátor

Gyöngyös és klitoriszkaros vibrátorok (Nyuszi-vibrátor)

A belső és egyidejűleg külső stimulációval rendelkező nyúl vibrátorok változatos formában és méretben kaphatóak, így mindenki megtalálhatja a számára tetszőt, megfelelőt.

Egyszerre stimulálja a hüvelyt és a csiklót is, állítható intenzitással. Sok termékben két vagy több motor is található, így külön-külön be tudod állítani azok vibrációjának erősségét, pont úgy ahogyan te szereted.

Csikló vibrátor

Csikló vibrátorok

Az egyik legkeresettebb termék ebben a kategóriában a Womanizer Premium, ami  szívóhullámokat használ, célzottan a csiklóra kifejtve a hatását. Sokan leginkább egy kényeztető, intenzív orális szexhez hasonlítják az élményt.

A piacon található hasonló játékok közé tartozik a Satisfyer Pro 2, 11 szívó üzemmóddal, a gyengédtől az intenzívig.

De remek választás lehet még a Lelo Sona 2 Cruise is, amely hanghullámokat használ, “sebességtartó automatika” üzemmóddal rendelkezik, ahol az intenzitás automatikusan növekszik minél jobban magadhoz szorítod.

Kétágú vibrátor

Split-Tip vibrátorok

Egy másik stílus, amely célzott klitorális ingerlést nyújt. Rengeteg féle kialakítású játék létezik, alapvető kialakításukat tekintve két rúddal rendelkeznek, amelyek a csiklót veszik körül használat közben. Az egyik legkeresettebb ilyen termék a Crave Duet; vagy a költségvetés-barátabb Svakom Cookie.

Tojás vibrátor

Tojásvibrátorok

Ezeket a vibrátorokat hüvelyi használatra tervezték, gyakran egy távirányító is tartozik hozzájuk, ami kimondottan izgalmas játék lehet mindkettőtök számára. Legismertebb és legsikeresebb a kategóriában a LOVENSE Lush sorozat.

Rúd vibrátor

Rúdvibrátorok

Klasszikus kialakítású vibrátorok. Ajánlott kezdőknek és haladóknak is, ebben a kategóriában mindenki megtalálhatja a kedvencét, mind méret, kialakítás, mind ár tekintetében! 

Ujjvibrátor

Ujjvibrátorok

Kiváló választás azoknak, akik sokat utaznak! Ezek a vibrátorok a legkompaktabb kialakításúak, változatos formákkal és árban. Egyszerűen csak csúsztasd az ujjadra és kezdődhet a játék. Pároknak is ajánljuk pl. előjátékhoz!

Péniszgyűrű

Gyűrűk

Természetesen a vibráló péniszgyűrűket sem hagyhatjuk ki ebbeől a felsorolásból! Akár egyedül, akár együtt használva is remek kiegészítő lehet!

Anál vibrátor

Anál vibrátorok

Az anál vibrátorokat széles vagy kiszélesedő talppal tervezték, hogy ne juthassanak túlságosan mélyre, és hogy az egész játék ne kerülhessen be a vastagbélbe, ami káros lehet, és eltávolításához akár még orvoslátogatásra is szükség lehet! Az anál vibrátorok rengeteg formában és méretben kaphatók. Vannak, amik csak rezegnek, míg mások akár a  behatolás mozgását is képesek utánozni.

Tipp: A vibrátor behelyezése előtt ajánlott az alapos síkosítás, mivel a végbélnyílás nem termel saját folyadékot! Ugyanazt a vibrátort, amit anális játékhoz használsz, nem szabad hüvelyben vagy szájban használni, hacsak előtte alaposan meg nem tisztítottad, mivel ez fertőzéshez vezethet.

Prosztata vibrátor

Prosztata vibrátorok

A prosztata egy kis belső mirigy a férfiakban, amely a pénisz és a végbél között helyezkedik el. A prosztata stimulálása gyakran nagyon intenzív élvezetet adhat a férfiak számára. A végbélnyíláson keresztül stimulálható, ezért a prosztata vibrátorokat análisan kell behelyezni. A G-pont vibrátorokhoz hasonlóan a prosztata-vibrátorok is íveltek, hogy segítsenek a prosztata mirigy elérésében. Ugyanazokat az óvintézkedéseket kell követni, mint egy anális vibrátor esetén!

Hozzászólások (0)

Nincs hozzászólás

New comment

You are replying to a comment

Termék a kedvencekhez adva
Termék hozzáadva