Webáruházunkat csak 18 éven felüliek látogathaják!A belépéssel nyilatkozol ,hogy elmúltál 18 éves!

A magömlés késleltetése sok férfi számára fontos szexuális probléma. Az ejakuláció időzítése befolyásolhatja a szexuális élmény minőségét, az önértékelést és az önbizalmat. A magömlés késleltetők olyan termékek, amelyek segítenek abban, hogy a férfiak hosszabb ideig bírják az aktív szexuális aktust, mielőtt ejakulálnak.

Segíthetnek a korai magömlés kezelésében a Kegel-gyakorlatok is! A tévhitekkel ellentétben férfiaknak is jótékony hatásúak lehetnek a gyakorlatok, nem csak nőknek!

Ugyancsak egy hatásos megoldás lehet az óvszer használata. Már egy egyszerű óvszer is csökkentheti a túlzott érzékenységet és segíthet meghosszabbítani az együttlétet. Léteznek kimondottan erre a célra gyártott óvszerek is, késleltető hatással.

Másik két módszer ami segíthet, az a "stop-start" és a "squeeze" technika. Ezeket egyadül, maszturbáció közben is gyakorolhatod, így szerezve tapasztalatot, magabiztosságot és önbizalmat!

A "stop-start" technika

A "stop-start" technika során, amikor érzed, hogy közeledik az ejakuláció, hagyd abba a szexuális tevékenységet, és várj egy kicsit, amíg az inger elcsendesedik. Majd folytasd a tevékenységet újra, és ismételd meg a folyamatot, amikor úgy érzed, hogy közeledik az ejakuláció. 

A "squeeze" technika

A "squeeze" technikánál, hasonlóan az előző stop-starthoz, amikor érzed, hogy közeledik az ejakuláció, hagyd abba a szexuális tevékenységet, majd szorítsd össze a péniszed alját, és tartsd ezt a pozíciót körülbelül 10-20 másodpercig, amíg az inger elmúlik. Ezután folytasd a szexuális tevékenységet, és ismételd meg a folyamatot szükség esetén.

Mindkét technika segít abban, hogy megtanuld irányítani az ejakulációt, és elhalasztani annak bekövetkeztét. Ez azonban lehet, hogy nem mindenkinél hatékony, és a megfelelő hatás elérése érdekében lehet, hogy időbe telik a technikák megtanulása és gyakorlása.

Magömlés késleltetők

A legtöbb magömlés késleltető helyi érzéstelenítőket tartalmaz, például benzokaint vagy lidokaint. Az érzéstelenítők segítenek csökkenteni a pénisz érzékenységét, ami lehetővé teszi a férfiak számára, hogy tovább tartó szexuális aktust élvezzenek, anélkül hogy túlságosan izgatottak lennének és túl korán ejakulálnának. A helyi érzéstelenítők általában krém vagy spray formájában érhetők el, és általában 5-10 percen belül hatnak.

Ahelyi érzéstelenítők használata során fontos odafigyelni az adagolásra és a felhasználási utasítások betartására! Túl sok érzéstelenítő használata irritációhoz és bizonytalansághoz vezethet a szexuális együttlét során. A helyi érzéstelenítők használatakor szintén fontos a partnerrel való kommunikáció, hogy elkerüljük a kényelmetlenséget és a kellemetlenséget.

Néhány magömlés késleltető olyan összetevőket tartalmaz, mint például a 5-HTP vagy az L-arginin. Ezek az összetevők növelhetik a szerotonin és az oxigén szintjét a testben, ami segíthet a magömlés késleltetésében. Azonban ezeknek az összetevőknek a hatásai nem minden esetben bizonyítottak, és nem mindegyik férfi számára hatékonyak.

A késleltetők használata előtt fontos tudni, hogy az összetevők és az adagolás módja eltérő lehet a különböző termékek esetében. Éppen ezért mindig olvass el a használati útmutatót, és kövesd az adagolási és felhasználási utasításokat, hogy biztonságosan és hatékonyan használd ezeket a termékeket.

A korai magömlés gyakran pszichológiai okokra vezethető vissza, például stresszre, szorongásra vagy a szexuális tapasztalatlanságra. Az ilyen problémákra általában a terápia, a tanácsadás vagy a szexuálterápia jelenthet megoldást.

Fontos megjegyezni, hogy a magömlés késleltető nem megoldás minden férfi számára. Ha rendszeresen tapasztalsz korai magömlést vagy más szexuális problémákat, érdemes szakemberrel konzultálni, aki segíthet az okok azonosításában és a kezelési lehetőségek felmérésében.

Termék a kedvencekhez adva
Termék hozzáadva